datatrond.no

Foto: Daniel Pretorius Larsen
Trond Arne Fjeld – Organisasjonsnummer: 917 442 622

Trenger du hjelp i den digitale hverdagen?

Ta kontakt med meg om du lurer på noe på din datamaskin, ditt nettbrett eller din mobil. Jeg har erfaring fra brukerstøtte og har holdt flere kurs. Jeg tilbyr individuell opplæring på ditt utstyr, skreddersydd for ditt behov eller svarer på spørsmål du måtte ha.

Jeg kan hjelpe om datamaskin, nettbrett eller telefon ikke virker som den skal. Jeg kan også hente ut bilder og dokumenter fra datamaskin som ikke starter. Jeg bistår også ved innkjøp og oppsett av nytt utstyr. Eller oppsett av eksisterende utstyr som trådløst nettverk og skrivere. Har du fått virus eller andre skadeprogrammer på din datamaskin, så fjerner jeg dette til fast pris.

Jeg reiser rundt til privatkunder og bedrifter, hovedsakelig i Eidskog området – både på dagtid og kveldstid. Jeg har ingen faste åpningstider. Ta kontakt på mobil 477 18 269 Om jeg er opptatt, så legg igjen en beskjed, eller send SMS. Jeg ringer tilbake så snart jeg kan. Jeg kan også treffes på facebook/messenger eller e-post: datatrond.no@gmail.com

Utstyr for reparasjon kan leveres hos meg, sentralt på Skotterud.

Fast rimelig pris på alle jobber avtales alltid på forhånd for privatkunder. Timepris etter avtale om ønskelig, for bedrifter.

Jeg har vært interessert i data, siden jeg fikk min første datamaskin på 80 tallet en gang (Commodore VIC-20). Utviklingen har gått i rasende fart siden da og det er mer datakraft i en mobiltelefon i dag, enn det var i min første datamaskin.Jeg har jobbet 10 år i IT avdelingen for en bedrift med rundt 30 PC brukere, de siste årene som IT Ansvarlig.

Her har jeg hatt ansvar for PC, servere, nettverk, printere, nettbrett og mobiltelefoner, oppdatering av hjemmeside, i tillegg til brukerstøtte, oppgradering og oppdatering både på utstyr og programvare.